BNESIM hesabınızı silin

BNESIM hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. iOS ve Android için BNESIM uygulamasında ve www.bnesim.com'da aynı hesabı kullanırsınız; bu nedenle hesabı silmek onu her yerde kapatır.

BNESIM uygulamasından silin

  1. BNESIM uygulamasını açın ve giriş yapın.
  2. Hesap'a, ardından Profilim'e dokunun.
  3. Hesapları Birleştir / Hesabı Sil'e, ardından Hesabımı Sil altındaki Sil'e dokunun.
  4. Şifrenizi girin ve Şimdi Sil'e dokunun.

Google, Apple veya Facebook ile kaydolduysanız ve şifreniz yoksa, bunun yerine e-posta ile talepte bulunun.

Veya e-posta ile talep edin

Hesabınızın e-posta adresinden privacy@bnesim.com adresine “Hesabımı sil” konusuyla yazın. Hesabınızı 30 gün içinde siler ve onaylamak için size yanıt veririz.

Hesabınızı sildiğinizde ne olur

  • Artık BNESIM uygulamasına veya www.bnesim.com'a giriş yapamazsınız.
  • eSIM'leriniz ve tüm aktif paketleriniz devre dışı bırakılır. Kullanılmayan veri, paket ve bakiye geri alınamaz.
  • BNESIM telefon numaralarınız ve abonelikleriniz iptal edilir.
  • Kayıtlı ödeme kartlarınız ve Google, Apple veya Facebook giriş bağlantılarınız kaldırılır.
  • Silme işlemi kalıcıdır ve geri alınamaz.

Neleri saklıyoruz

Yalnızca faturalar ve ödeme kayıtları gibi yasal olarak saklamamız gereken kayıtları, yasanın öngördüğü süre boyunca saklarız. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza bakın.